Ny køjeseng

Vi er gået fra at være 3 til at være 4 og en eller anden dag skal Topper og lille Eddie dele værelse. Derfor rykkede vi for et par uger siden Topper ud af hans lille kammer og ind på drengenes store kommende fællesværelse.

I sådan et fællesværelse er det altså praktisk med en køjeseng. Vi var ude i alt muligt selvbyg men efter at havde set Ikeas Mydal seng måtte vi sande at det ikke kunne gøres meget billigere. Den er godt nok meget fyrretræsspejderhytteagtig så den fik en tur med penslen og for at udnytte den så optimalt som muligt syede jeg forhæng til underetagen så den kan bruges som hule.

Jeg har sat velcro fast på indersiden af sengen til at fastgøre siderne med. Jeg tænker at det både er sikkert, funktionelt og pænt da siderne kom til at sidde helt stramt.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Denne fine kasse som er fundet i en genbrugsbiks blev også lige shinet op med hjul fra Ikea.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Leave a Comment